icon inventor

3ds MAX voor Inventor gebruikers

Training

 

3DS Max vindt zijn oorsprong in de jaren negentig van de vorige eeuw. Sindsdien wordt de software uitvoerig ingezet voor visualisaties en animaties, in de filmindustrie en de wereld van de computergames. Maar ook het presenteren van producten kan via 3DS Max worden gedaan.

3DS Max is een heel uitgebreid programma met een steile leercurve. Om goede resultaten te behalen is altijd veel tijd nodig geweest om het programma te leren en te gebruiken. Om die redenen werd het nauwelijks ingezet in de werktuigbouw en ook productontwikkelaars grepen niet zomaar naar deze software.

Waar in product design de vormgeving altijd al een belangrijke rol heeft gehad, beginnen pure werktuigbouwkundige projecten ook steeds meer met design/vormgeving te maken te krijgen en daardoor wordt de noodzaak steeds groter om dit al in een vroeg stadium te kunnen visualiseren. Daarnaast heeft men vaker ook behoefte om te laten zien hoe een ontwerp uiteindelijk gaat functioneren.

Gelukkig zijn de huidige 3DS Max releases sterk verbeterd en geschikter gemaakt voor nieuwe gebruikers en gebruikers die slechts een klein deel van de mogelijkheden binnen de software nodig hebben. Hierdoor wordt de software ook interessant voor bijvoorbeeld Inventor Engineers.

In deze cursus leert u Inventor modellen met zo min mogelijk inspanningen te visualiseren met behulp van 3DS Max. De cursus is bestemd voor de personen die nog niet met Autodesk 3ds Max hebben gewerkt, maar wel bekend zijn met het gebruik van Autodesk Inventor. De opzet is niet om alle ins en outs van 3DS Max te leren, maar de tools te vinden die ons helpen Inventor en andere CAD modellen te animeren, met zo min mogelijke inspanningen.

Voorkennis: Er wordt van de cursist(e) verwacht dat er basiskennis van Inventor aanwezig is.
Certificaat: Iedere cursist(e) ontvangt na het volgen van de training een officieel Autodesk certificaat.
Lesmateriaal: Iedere cursist(e) ontvangt Nederlandstalig lesmateriaal.

 

Duur van de training: 2 dagen
   inhoud-trainingen br

Prijs: 636,00*

Adviesprijs: € 795,00
Incl. lunch en lesmateriaal

  3ds-max-design-2014
* icm Subscription Plus van ICN Solutions 
Prijzen exclusief BTW