knop afspraak

Consultancy

In al onze trainingen vindt een continue afstemming plaats van de theoretische cursusinhoud op de praktijkbehoeften van de specifieke branche waarin u werkt. Toch kan het voorkomen dat u na afloop van een training nog behoefte heeft aan extra ondersteuning om al het geleerde ook daadwerkelijk zo effectief en efficiënt mogelijk toe te passen. In dat geval biedt een consultant van ICN Solutions uitkomst. Tijdens deze consultancy geven onze specialisten u antwoord op specifieke vragen die u in de praktijk tijdens het werken met de software-oplossing van ICN Solutions tegenkomt. Bovendien optimaliseren zij de software naar uw specifieke bedrijfseisen en wensen.

Support

Zijn er vragen over of problemen met de softwareoplossing van ICN Solutions, dan staan de medewerkers van de telefonische helpdesk meteen voor u klaar. Onze zeer ervaren helpdeskmedewerkers zijn allen gespecialiseerd in hun eigen branche: bouwkunde, werktuigbouwkunde, projectinformatiemanagement of ICT. Onze specialisten hebben de expertise in huis om uw probleem snel op te lossen. Hierdoor is de continuïteit van uw bedrijfsprocessen altijd gewaarborgd.

support-iconSupport op afstand via internet

Wij willen klanten en zakenpartners helpen; snel en eenvoudig! Met TeamViewer kunnen wij via internet met elke computer een verbinding tot stand brengen – zelfs door firewalls heen - uw eerste sessie kan dan in minder dan een minuut starten.

Support zonder installatie
TeamViewer maakt verbinding met willekeurige computers op internet. Een software-installatie bij de klant is daarbij niet nodig. U voert alleen een klein programma uit waarna de support meteen van start kan gaan..

Hoogste veiligheidsnorm
TeamViewer is een zeer veilige oplossing voor onderhoud op afstand. TeamViewer beschikt over volledig beveiligde bestandskanalen met Key Exchange en AES (256 Bit) Session Encoding en voldoet daarmee aan de veiligheidsnormen van https/SSL.

Maatwerk in oplossingen
Ieder vraagstuk op het gebied van automatisering is uniek en vraagt daarom ook om een unieke oplossing. Bij ICN Solutions kunt u rekenen op maatwerk in oplossingen. Onze aanpak kenmerkt zich door flexibiliteit in denken en handelen. Hierdoor zijn wij in staat om adequaat in te spelen op uw specifieke wensen en snel veranderende markten.

ICN Solutions kernwaarden
ICN Solutions definieert een aantal kernwaarden die de solide basis vormen van onze identiteit. Medewerkers
dragen deze waarden zowel binnen ons bedrijf als naar buiten toe uit.

Eerlijk, betrouwbaar, integer
Bij ICN Solutions staan eerlijkheid, betrouwbaarheid en integriteit hoog in het vaandel. Onze betrokken medewerkers brengen deze kernwaarden dagelijks in de praktijk, zowel binnen het bedrijf als naar buiten toe. Hierdoor ontstaan langdurige en duurzame relaties met u als klant. Met minder nemen we geen genoegen.

Professionele partner
Binnen de automatiseringsbranche volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Met ICN Solutions bent u altijd een stapje vóór. Als professionele partner van vele toonaangevende automatiseringsbedrijven - waaronder Autodesk, Newforma, Adobe, Microsoft, Citrix en HP - is ICN Solutions altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Onze specialisten worden continu geschoold om hun vakkennis up-to-date te houden. Daarmee bent u altijd verzekerd van de best mogelijke oplossing.

header quotes
  • Topos Fields
  • Landstede
  • Willems Bouwdesign
  • Syntek Teken en Adviesbureau
  • Unibouw
  • Structon Workspere
  • Infranea
  • Braaksma en Roos